PAPRIKA DU SOUS

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de paprika′s en verwijder het zaad en de zaadlijsten, was dan het vruchtvlees. Hak de noten klein en snij de kaas in kleine blokjes. Was de appel en verwijder het klokhuis, snij de appels met de schil in kleine blokjes. Verwijder de draden van de bleekselderij en was deze, snij ze daarna in stukjes. de lente-uien schoonmaken en in stukjes snijden. Laat in een litermaat de maragrine ca. 30 sec. in de magnatron smelten. Roer de melk en de bloem er door heen en laat dit ca. 3 min. ( onafgedekt ) aan de kook komen, roer dit sausje glad met de garde. Wat van de noten achterhouden en de rest met de kaas, appel, bleekselderij en de lente-uitjes door de saus roeren. De paprika helften vullen met de saus en in de ovenschaal leggen. Deze afdekken met folie en ca.4,5 min. gaar koken in de magnatron. Dit met de achtergehouden noten bestrooien en garneren met een takje bleekselderij groen. SMUL ZE.......

PAPRIKA DU SOUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hoender Gebraai Op Kole
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
PASTA BOLOGNESE DA SOUS
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
LAMSFILET LA SOUS
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoete Chili-Boerenworst
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept