Piroggen

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer het ei en meng het - de pan op het vuut - met 3 eetlepels water en wat zout. Voeg, steeds roerend, de bloem en de gesmolten boter toe en blijf roeren tot u een goed samenhangend geheel hebt. Laat het deeg afkoelen en rol het dan op een met bloem bestoven bakblik uit tot het 1/2 cm dik is. Snijd er vierkantjes van, en bestrijk de randen met eiwit en schep er war van de door u verkozen vulling op. Sla het deeg dubbel en druk de randen stevig op elkaar. Bak de piroggen in heet frituurvet gaar en bruin.

Piroggen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Russische Piroggen
30-60 min -
Bekijk recept
Piroggen
20-30 min -
Bekijk recept
Makreelpirog Met Creme Fraiche
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Russische Piroggen
30-60 min -
Bekijk recept
Piroggen
20-30 min -
Bekijk recept
Makreelpirog Met Creme Fraiche
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept