Gekruide Mosselen Van Ainsley (Zuid-Afrika)

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem 2 vierkanten stevige folie en vouw er een bakje van van ca. 25 cm lang, met randen van 4 cm hoog, en maak zo totaal 4 bakjes. Controleer de mosselen. Verdeel ze over de bakjes, doe de abrikoos erover, doe in elk bakje 1 lepel sinaasappelsap, citroensap, 1/4 deel citroenrasp, 2 lepels witte wijn, 1/4 van de knoflook, stukje pijpkaneel en gemberwortel en druk het tussen de mosselen. Leg 15 g boter op elk bakje, strooi er zout en peper over en zet 10 - 15 minuten op de barbecue.

Gekruide Mosselen Van Ainsley (Zuid-Afrika) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpot Met Groente Vlees En Aardappelen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrika: VAN DER HUM
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Koude soep uit Afrika
0 min
Bekijk recept
Pompoensoep Met Limoet (Zuid-Afrika)
30-60 min -
Bekijk recept

Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebabs met tapenade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenkip met aardappelpartjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept