Pasta Met Zoete Tomatensaus En Garnalen

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het spek en het sjalotje een paar minuutjes, maar niet bruin of knapperig! Voeg de tomatenblokjes en zongedroogde tomaat toe. Doe er een flinke scheut balsamico bij. Roer om, kruid met zout en peper en voeg bruine suiker toe naar smaak. De saus moet uitgesproken zijn van smaak, en niet te zoetig. Zorg dat er een goede balans is tussen de balsamico en de suiker. Bak de garnaaltjes even heel kort in goed veel boter met zout en peper. Laat de saus een paar minuutjes indikken. Serveer de pasta met de saus en daaroverheen de garnaaltjes gestrooid.

Pasta Met Zoete Tomatensaus En Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept