Italiaanse Bladerdeeghapjes

2
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm oven voor op 220 graden. Maak de randen vd plakjes bladerdeeg nat met een beetje water. Vouw 1 cm vd randen dubbel en druk ze met een vork stevig aan. Leg het bladerdeeg op een bakplaat. Prik met een vork gaatjes in het midden van het deeg. Snijd de mozzarella in 6 plakjes. Verdeel de tomatensaus over het midden van het deeg, houd de randen vrij. Leg de plakjes mozzarella op de saus. Strooi de italiaanse kruiden, zout, peper en de geraspte kaas erover. Bak de bladerdeeghapjes boven in de warme oven in 15-20 minuten goudbruin.

Italiaanse Bladerdeeghapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Mexicaanse Bladerdeeghapjes
30-60 min -
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept