Italiaans Gevuld Brood

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden , deeg bereiden volgens instructie op het pak. Eieren 10 minuten koken. Het deeg uitrollen op een vlakke, met bloem bepoederde, ondergrond. Daarna bekleden met de parmaham. Leg de eieren, de tomaten en de verkruimelde mozzarella kaas in een strook in het midden van de deeglap en bestrooi dit (rijkelijk) met parmezaanse kaas. Daarna de blaadjes basilicum eroverheen leggen. Rol de deegplak op. Smeer de rol in met olijfolie en bestrooi de rol met wat rozemarijn. Broodrol in oven in ca. 45 minuten goudbruin bakken.

Italiaans Gevuld Brood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept