Sciacciata

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bloem zout en gist vermengen water lauwe warm vermengen met de olijf olie daarna het vacht aan de bloem massa toevoegen en goed kneden uit de beslag kom halen en op een bebloemde werk bank 10 goed door kneden beslag kom met iets olijf olie in vetten deeg bal er in en afdekken met plastiek op een lauw warme plek 30 min laten rijzen tot hij verdubbeld is in volume uit de kom halen en op een bebloemde werkbank nog eens 5 min goed door kneden uit rollen ongeveer 1 cm dik en op een in gevette bakplaat neer leggen heel licht met olijf olie in vetten en wat kuitjes in dukken met een vinger een thee doek er over en nogmaals 30 min op een lauw warme plek laten rijzen daarna af bakken op 230 graden tot hij mooi bruin is

Sciacciata is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker