Rissoles Met Eierragout

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Steek of snijd rondjes 10 cm uit 8 velletjes deeg. Leg in het midden van 4 rondjes wat van de ragout en bedek dit met 4 andere rondjes, die u aan de randen met water bevochtigt, dichtplakt en stevig aandrukt. Wentel de rissoles achtereenvolgens door het losgklopte ei en door de paneermeel en bak ze in heet frituurvet gaar en bruin.

Rissoles Met Eierragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasteitjes met eierragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eierragout Met Appel
0-10 min -
Bekijk recept
Hollands Knipbrood Gevuld Met Eierragout
20-30 min -
Bekijk recept
Pasteitjes Met Eierragout
10-20 min -
Bekijk recept

Mascarpone Rissoles
30-60 min -
Bekijk recept
Vleesrissoles
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept