Geglaceerde Oesters

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Open de oesters en vang het sap op. Pocheer hierin heel even de oesters,haal ze uit het vocht en laat ze uitlekken.Zeef het pocheervocht door een fijne zeef en laat het met de room inkoken tot een gebonden saus. Voeg er al roerend de eierdooier aan toe en kruid met een snuifje peper.Schik de oesters in 4 lepels. Over giet met saus en kleur vluchtig onder een hete grill.Versier met kleine plukjes kervel.

Geglaceerde Oesters is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oesterzwamstrudel met noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yvette van Boven's geglaceerde wortelgroenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept