Gestoomde Vis Met Gember

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng de rijst met de geraspte gember,gesneden uitjes en sojasaus.Vul de vis met dit mengsel.Leg de vis op een ovenschaal,schik de fijngesneden gember en de julienne gesneden bosui erop.Doe de schaal op een bamboestomer of een metalen treefje op de wok.Doe water in de wok tot onder de schaal.Bedek de schaal en breng het water aan de kook.Stoom de vis 10 minuten,met water tegen het kookpunt.De vis mag niet te gaar worden.

Gestoomde Vis Met Gember is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept