Duif Met Paddestoelen In Rode Portsaus

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* zet de port, wijn en suiker op middelmatig vuur. * voeg de bouillon toe en laat het op hoog vuur tot 1/3 inkoken. * voeg eventueel naar smaak nog zout en peper toe. * ondertussen de helft van de roomboter smelten in een koekepan en daarin de paddestoelen en wat takjes tijm bruin bakken. * hak 6 bieslooksprieten fijn en voeg deze aan de paddestoelen toe. * Smelt de rest van de boter in een ander pan. * Bak op hoog vuur om en om in 4 minuten de borstfilets bruin. niet langer ze moeten rose blijven * Leg op 4 borden een bergje paddestoelen, schep hier overheen een beetje saus en leg er 2 filets op. * Zout en peper over de filets strooien en daarna de rest van de saus over de borden verdelen * Garneer met wat tijm en een sprietje bieslook. Dit gerecht bevat per bord: * 351 Kcal * 15 gr vet * 10 gr koolhydraten

Duif Met Paddestoelen In Rode Portsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En Amandelen
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duif Met Amandelen En Uien
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tajine Van Duif Met Honing En
30-60 min -
Bekijk recept