Tomaat En Lof Onder Kaas

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was het lof onder de kraan. Kook ze 10 minuten in water met een beetje zout. Laat de struikjes dan even uitlekken in het vergiet.
  • 2 Was de tomaten, halveer ze. Verwarm de oven vast voor. Leg de tomaat en het lof naat elkaar in een niet te diepe ovenschaal. Breng het tomatensap op smaak met een beetje peper, zout en suiker. Giet het sap over de groenten. Roer in een kommetje de paneermeel en de Parmezaanse kaas doorelkaar. Strooi het over de inhoud van de schaal. Plaats het gerecht nu in de oven. Na 25 minuten hebben de groenten een krokant bovenlaagje gekregen.

Tomaat En Lof Onder Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept