Gebakken Knoflookmosselen Uit Dublin (Ierland)

8
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1,5 kg mosselen schoonmaken en in ruime pan met 1,5 dl water ? 5 minuten koken tot ze open gaan. Mosselen tijdens het koken 3 keer omschudden. Mosselen met schuimspaan uit de pan scheppen, uit de schelp halen en elke mossel in een halve schelp terugleggen. De gevulde schelpen in een ovenschaal leggen. 4 eetlepels fijngesneden peterselie, 4 teentjes geperste knoflook, 50 gr gedroogd broodkruim, zout, peper en 3 - 4 eetlepels olijfolie mengen. Kookvocht zeven en over mosselen sprenkelen, broodkruimmengsel erover verdelen. Mosselen in midden van oven 5-10 minuten bakken.

Gebakken Knoflookmosselen Uit Dublin (Ierland) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde Zalm Met Boterballetjes Uit Ierland
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shepards Pie Van Careen Uit Ierland
30-60 min -
Bekijk recept
Kippenpastei Uit Ierland
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Oxtail Stew Ierland.
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept