Knapperig Vlees

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit op hoog vuur 4 dl olie in de wok. Frituur het vlees in 3 minuten gaar en bruin. Haal het uit de wok met een schuimspaan en leg op een schaal. Vermeng het met 1 tl suiker en 1 1/2 el sojasaus. Giet de olie op 1 el na in een bewaarpan. Bewaar voor later gebruik. Verhit op hoog vuur de el olie opnieuw. Roerbak gember, knoflook en de 1/2 tl Sichuan peper of 1 tl gekneusde zwarte peperkorrels tot het geurt. Voeg het gefrituurde vlees toe. Meng, zodat het vlees gelijkmatig met de scherpe kruiden wordt bedekt. Leg op een schaal.

Knapperig Vlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept