Wilde Zalmsouffle

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de margarine, roer er de bloem onder en giet er de melk en de bouillon geleidelijk al roerend bij tot je een gebonden saus bekomt. Roer er de tomatenpuree, de eieren en e helft van de kaas onder. Haal de pan van het vuur, schep de zalm en de kleingesneden asperges onder de saus. Breng het mengsel op smaak met zout, peper, dille en citroensap. Verdeel het mengsel over 4 schelpen of soufflepotjes, bestrooi met de rest van de kaas. Zet in de voorverwarmde oven en laat 20min bakken tot de zalm mooi is gesouffleerd en een goudbruin korstje heeft.

Wilde Zalmsouffle is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmsoufflé
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmsouffle
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmsouffle
30-60 min -
Bekijk recept
Zalmsouffle met komkommersaus
0 min
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept