Gambaspiesjes Met Mango En Papajadip

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ondertussen kun je de dipsaus maken : schil de papaja en de paprika, verwijder de zaadjes en snijd in stukjes. Snipper de ui en pluk de korianderblaadjes. Mix alles fijn met de olijfolie en voeg de rietsuiker, peper en zout toe. Zet koel weg. Schil de mango?s, snijd ze in stukken. Snijd de uien in maantjes. Laat de gamba?s uitlekken. Steek afwisselend 3 gamba?s, een stukje mango en ui op sateprikkers. Gebruik 2 prikkers per spies, het verhindert dat de stukken ronddraaien tijdens het bakken. Bak de spiesjes in een grote pan met boter. De spiesjes kunnen ook op de barbecue gebakken worden.

Gambaspiesjes Met Mango En Papajadip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Pittige gambaspies met salsa verde
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gambaspiesjes met dip
15 min Snack
Bekijk recept
Romige bloemkoolsoep met gambaspiesjes
30 min
Bekijk recept
Gambaspiesjes met knoflook en rode peper
120 min Voorgerecht
Bekijk recept