Pate Van Gerookte Heilbot Met Zalm

6
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine ongeveer 5 minuten in ruim koud water, knijp goed uit en los het onder verwarmen op in 2 el heet water, maar laat het mengsel niet koken. Pureer de heilbot in de keukenmachine of blender. Klop de slagroom tot yoghurtdikte en roer de heilbotpuree en de opgeloste gelatine erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Schep 5 el van dit mengsel in een kommetje en roer de dille erdoor. Bekleed de schaal met plasticfolie en schep er een laag heilbotroommmengsel in van ca 3 cm. Leg hier de zalmplakjes op, elkaar iets overlappend. Leg de plakjes tegen de lange kant van de vorm omhoog. bestrijk de zalm met het heilbotdillemengsel, en klap de zalm dan terug. Vul de schaal met de rest van het heilbotroommmengsel. Dek de pate af met plasticfolie en het laat ca 4 uur in de koelkast opstijven.

Pate Van Gerookte Heilbot Met Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Baby-artisjokken met paté
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paté met rode uienmarmelade
100 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pate met zoetzure cumberlandsaus
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept