Stoofpeertjes

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de fles wijn in een grote pan leeg,en leg hier de stoofpeertjes in. Voeg de kruiden en de sinaasappel toe. Zorg ervoor dat alles goed onder staat en voeg zo nodig wat water toe. Laat de peertjes een uur of 3-4 op een zacht vuur stoven zodat de peertjes mooi rood zijn geworden. Haal nu de peertjes uit het vocht. Zeef de kruiden en de sinaasappel uit het overgebleven vocht. Bind het vocht met de maizena en maak op smaak met een scheutje creme de casis en suiker naar smaak.

Stoofpeertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept