Citroenrijst Met Romige Vanillesaus.

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst met 3 dl water,citroenrasp,3 eetl.citroensap en een snufje zout ongeveer 10 minuten. Giet de rijst af boven de stoompan zodat de rijst in het bovenste deel van de stoompan terechtkomt en het kookvocht in het onderste deel. Zorg ervoor dat er zoveel water inzit dat het de rijst net niet raakt. Breng het vocht opnieuw aan de kook. Leg de deksel op de pan en stoom de rijst in ongeveer 15 minuten gaar. Schep de suiker en 3 eetl.citroensap door de gare rijst. Laat de rijst koud worden. Klop de slagroom met de vanillesuiker halfstijf. Klop er de vanillevla door. Schenk op elk bord een spiegel vansaus en schep de koude citroenrijst erin.

Citroenrijst Met Romige Vanillesaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken mosselen met romige citroenrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenrijst
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken kip met citroenrijst en kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept