Gevulde Varkensfilet Met Tomatensaus.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In braadpan rest van boter verhitten. Vlees rondom bruin bakken. Afgedekt in ca 40 min. zachtjes gaar braden, af en toe keren. Intussen rest van olijen in dunne plakjes snijden en rest van basilicum fijnknippen. Schaal voorverwarmen. Vlees uit pan nemen, in aluminiumfolie verpakken en ca 10 min laten rusten. Tomatensaus door achtergebleven braadvet roeren. Olijfplakjes, kappertjes en basilicum erdoor roeren. Op smaak brengen met zout, peper en suiker. Vlees, tussen stukjes touw, in dikke plakken snijden en op schaal leggen. Beetje saus erover schenken en rest van saus in kom apart erbij geven.

Gevulde Varkensfilet Met Tomatensaus. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept