Rundcarpaccio En Krab Met Hazelnotenolie

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de artisjok met het gekookte krabbenvlees, de hazelnootolie, de corailmayonaise, de bieslook, een paar druppels citroensap, de pijnboompitten. Peper en zout. Corailmayonaise kan je makkelijk zelf maken : meng 60 g mayonaise met 80 g van de eitjes die in de krab, die je uiteraard zelf gaargekookt hebt, zitten. Een gezonde (vrouwelijke) krab heeft normaal een goede 80 g eitjes in haar buik. Een gezonde mannelijke krab heeft er helemaal geen. Laat de carpaccio van rund, die je bij de slager kant en klaar gekocht hebt, een uurtje marineren in olijfolie, grof zeezout en peper. Dompel de toefjes rijstnoedels in de frituurolie die staat afgesteld op 160? C. Laat een paar seconden frituren. Lek de noedels uit op keukenpapier

Rundcarpaccio En Krab Met Hazelnotenolie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade van hazenfilet
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oléron oesters met preifondue
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sint-jakobssalade met hazelnoten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio met kappertjessaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rundcarpaccio
60 min Voorgerecht
Bekijk recept