Pasta Met Zeeduivel, Garnalen En Saffraansaus

3
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pasta in 10 min beetgaar koken in pan met ruim kokend water en wat zout. Halverwege de kooktijd van de pasta de vis en garnalen door de saus scheppen. Pasta afgieten en door de saffraan-vissaus scheppen. Serveer direct in voorverwarmde pastaborden.

Pasta Met Zeeduivel, Garnalen En Saffraansaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtompouce met saffraansaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwtimbaaltjes met saffraansaus
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept