Kalfsschnitzels Met Parmaham En Italiaanse Kruidenjus

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de kalfsschnitzels en de pakken parmaham. Bestrooi de schnitzel met de helft van de kruiden, leg op elke schnitzel een half plakje ham en steek ze met een cocktailprkker vast. Verhit 40 gram van de boter in een koekenpan en bak de schnitzels eerst 3 minuten op de hamkant en vervolgens 2 minuten op de vleeskant. Leg de schnitzel op een warm bord. Roer de rest van de kruiden door de bakboter, voeg de wijn toe en breng dit aan de kook. Laat de jus 1 minuut flink koken. Klop nu de rest van de boter in kleine klontjes door de jus en kook de jus nog 30 seconden. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met aardappeltjes met rozemarijn en tuinboontjes of sperzieboontjes.

Kalfsschnitzels Met Parmaham En Italiaanse Kruidenjus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Karbonades met kruidenjus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades Met Kruidenjus.
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Runderrollade met kruidenjus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool met citroenroom
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept