Gepofte Ui Met Knolselderijpuree En Ossenstaart

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ossenstaart samen met 2 uien, de knoflook, tijm en laurier bruin bakken ik de oven. Daarna ossenstaart met de ovengroenten, wortel, prei en tomatenpuree in ruim water gaar koken (3 1/2 uur). 4 uien in aluminium verpakken (niet de schil er vanaf halen!!) en in drie kwartier in de oven gaar poffen. Knolselderij schoonmaken en in stukken snijden. Samen met de aardappels en 2 blaadjes laurier gaar koken in de kippenbouillon en pureren tot een stevige puree. Als de uien klaar zijn, de schil eraf halen. Het binnenste gedeelte uit de ui halen en fijn hakken. Meng dit door de knolselderijpuree en vul hiermee de uitgeholde uien. Warm houden in de oven. Ossenstaart na 3 1/2 uur uit de bouillon halen en goed plukken (vet eraf halen). Bouillon voor de helft inkoken. De ossenstaart in een pan met anti-aanbaklaag krokant bakken en afblussen met de bouillon. De uien uit de oven halen en op de boden leggen. Hierover de ossenstaart scheppen en garneren met een blaadje laurier.

Gepofte Ui Met Knolselderijpuree En Ossenstaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenstaartsoep met kruidendumplings
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
OSSENSTAART BOTERHAM
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ossenstaart
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept