Schotse Kwartel Eitjes

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de eieren in ruim water met wat zout. roer zachtjes door het water tot het kookt. zo komen de dooiers in het midden. laat het water 5 min koken. giet de eieren af. laat ze koud worden in een kom koud water. meng gehakt, gember, bieslook, en mosterd. pel de eieren en wentel ze door de bloem. verdeel het gehakt in 12 porties. breng met vochtige handen een laagje gehakt rond de eieren aan. bestrijk de eitjes met losgeklopt ei. rol ze door de broodkruim. schud het te veel eraf. verhit de olie, in een diepe pan. frituur de eitjes goudbruin. laat ze op keukenpapier uitlekken. seveer ze warm. heel of doormidden gesneden.

Schotse Kwartel Eitjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme paddenstoelensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde zalm met citroen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met driepepersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept