Rusland: Eendagskwark

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de kwark los en roer er achtereenvolgens de zure room, de boter en het ei door. Laat au bain-marie regelmatig roerend 1 uur zachtjes koken.Roer er de suiker en een mespunt vanillesuiker door.Laat de kwark afkoelen.Verpak de gekookte, afgekoelde kwark in een linnen zakje en pers tussen twee houten plankjes, waarvan het bovenste met een gewicht wordt verzwaard.

Rusland: Eendagskwark is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Rusland: Gepekelde Augurken !!!
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Paastaart Uit Rusland
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos Uit Rusland
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rusland: Longragout
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept