Rusland: Ingelegd Eekhoorntjesbrood

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de paddestoelen zonder ze klein te snijden in voldoende boter halfgaar en strooi er wat zout over. (Er kunnen verschillende porties eekhoorntjesbrood in dezelfde boter worden gebakken.)Laat de paddestoelen afkoelen en leg ze naast elkaar met de koppen naar boven in glazen potten. Giet er scheut voor scheut lauwwarme boter op.Vul de potten tot aan de rand, sluit ze na een paar uur af en zet ze op een koele plaats.

Rusland: Ingelegd Eekhoorntjesbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Champignons Uit Rusland
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Paastaart Uit Rusland
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos Uit Rusland
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rusland: Longragout
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept