Russische Fazant

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bardeer de fazant met vetspek en braad hem in de boter rondom bruin. Blus met het sinaasappel, druivensap en de thee. Leg de helft van de walnoten om de fazant. Bestrooi de fazant met zout en peper. In ongeveer 3 kwartier gaar laten worden. Wel bedruipen en keren. Haal de fazant uit de pan en houdt hem warm. Kook de saus sterk in en voeg de fond toe. Proef af en serveer de saus in een apart kommetje

Russische Fazant is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wrap met seizoenswild, veenbessen en little gem sla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fazant met zuurkool
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildterrine van konijn en fazant
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Fazant in cider met salie, bacon en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept