Russische Honingkoek

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Honing, kaneel, gemberpoeder, nootmuskaat in pannetje doen en al roerend verwarmen.
  • 2 Boter, suiker, eieren en bakpoeder licht en schuimend roeren, geleidelijk rum aroma, amandelolie, geraspte citroen/ sinaasappelschil en cacao door de eieren mengen.
  • 3 Rozijnen wassen en droogdeppen met papier, 2 eetlepels bloem met rozijnen, sukade en oranje snippers vermengen.
  • 4 Bloem zeven in beslagkom, eerst honingmengsel door de bloem mengen, dan het eiermengsel erbij en weer vermengen. De met bloem bestoven vruchten door het deeg mengen.
  • 5 Cake of broodvorm ca 30 cm lang goed met boter invetten, deeg erin en onder in de oven plaatsen 150 graden, 90-100 minuten bakken.

Russische Honingkoek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Honingkoek crumble met rood fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandel Honingkoek
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Honingkoek Uit Luzern
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept