Zomerse Pasta

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mend de knoflook samen met zout en peper door de olijfolie. Roer de peterselie erdoor en zet apart. Ontvel de tomaten en hak het vruchtvlees in kleine boekjes en roer die ook door de olfijolie met de knoflook. Voeg de uit, avodado en basilicumblaadjes toe en meng die heel zorgvuldig. Laat de saus staana totdat u de pasta gaat opdienen, maar niet langer dan 5 uur. Breng tegen de tijd dat u aan tafel wilt een grote pan met gezouten water aan de kook en doe de past erin . Roer door en zorg dat het water vlijft borrelen. Kook de pasta beetgaar, giet af en doe de spaghettini terug in de pan. Giet de saus over de pasta en meng doed door elkaar. Verdeel de spagettini over vier borden, schep op elke portie 1 el ricotta en dien op

Zomerse Pasta is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept