Gegrilde Reuzegarnalen Met Asperges En Zoete Aardappelchips

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De garnalen op een laag vuur bakken in olijfolie tot deze lichtbruin zijn. De pan van het vuur nemen en warm houden. Een beetje visbouillon en een flinke scheut citroensap aan de pan toevoegen en op de bodem van de pan aangekoekte vis losschrapen. De Sicliaanse kappertjes toevoegen en het vocht op een hoog vuur laten indikken. De olijfolie toevoegen.

Gegrilde Reuzegarnalen Met Asperges En Zoete Aardappelchips is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken gemarineerde lamsribbetjes met auberginekaviaar
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met kalfszwezeriken en aardappelchips
270 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
aardappelchips met americain
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept