MERINGUETAART MET AMARITTICREME

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de slagroom bijna stijf met de vanillesuiker. Klop de mascarpone los met de cognac. Verbrijzel de amaretti. Spatel de slagroom, mascarpone en amaretti door ekaar. Verdeel dit mengsel over twee meringue-cirkels en beleg ze met fruit. Stapel ze op elkaar en dek ze af met de derde meringuecirkel. Verdeel eventueel nog wat fruit boven op de taart en bestrooi het geheel met poedersuiker. Zet de taart tot gebruik in de koelkast.

MERINGUETAART MET AMARITTICREME is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Meringuetaart met mascarpone en fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringuetaart met aardbeien
Bekijk recept
Meringuetaart met rabarber
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringuetaart met vruchten
15 min Gebak
Bekijk recept