Saltimbocca Alla Romana(kalfsschnitzel Met Ham En Salie)

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de kalfsschnitzels met een vleesmes voorzichtig plat (of laat het door de slager doen.) Leg op elke schnitzel een plakje ham en een blaadje salie en zet dat vast met een houten prikkertje. Strooi zout en peper aan de andere kant van de schnitzel. De met salie en ham belegde kant wordt door de rauwe ham al voldoende gekruid. Smelt de boter in een grote pan, doe de schnitzels met de hamkant naar beneden in de pan en braad ze 2 minuten. Draai ze dan om en braad de andere kant nog eens 2 minuten. Neem de schnitzels uit de pan en houd ze warm op een voorverwarmd bord. Blus het braadvet af met de witte wijn, laat het eventjes aan de kook komen en giet het dan over de schnitzels.

Saltimbocca Alla Romana(kalfsschnitzel Met Ham En Salie) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept