Gegrilde Perziken Met Roomkaas

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de twee perzikhelften met de gesneden kant naar boven in een ondiep vuurvaste schaal. Verdeel de verkruimelde amaretti over de perzikhelften en schep een grote lepel roomkaas op elk perzikhelft. Verwarm de grill voor op middelhoge temperatuur. Grill de perziken 5 minuten totdat zij een lichtbruine kleur hebben en bestrooi ze met een beetje poedersuiker. Zet het vuur hoger en grill nog 2 minuten totdat de suiker bruin begint te kleuren.

Gegrilde Perziken Met Roomkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept