FLENSJES MET APPELTAARTVULLING EN KANEELIJS

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

VOOR DE FLENSJES - De eieren loskloppen met iets van de melk, zout en poedersuiker - De resterende melk toevoegen en dan de bloem; even goed mixen - Van het beslag 4 flensjes bakken VOOR DE APPELTAARTVULLING - Snijd de geschilde appel in blokjes en besprenkel deze met citroensap - Doe de appel met de rozijnen in een glazen kom en schep er de custardpoeder, de basterdsuiker, de rum en de kaneel door - Zet de schaal afgedekt een paar minuten op de hoogste stand in de magnetron en laat even nagaren Alle bovenstaande handelingen zo uitvoeren en plannen dat je het vers op kunt dienen! 1. Leg het flensje op het dessertbord (warm!)

2. Schep 1/4 van de appeltaartvulling in het flensje en rol deze op

3. Twee bolletjes kaneelijs ernaast en een dot slagroom

4. Strooi over dit alles nog wat kaneelpoeder

FLENSJES MET APPELTAARTVULLING EN KANEELIJS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept