VOOR DE FLENSJES - De eieren loskloppen met iets van de melk, zout en poedersuiker - De resterende melk toevoegen en dan de bloem; even goed mixen - Van het beslag 4 flensjes bakken VOOR DE APPELTAARTVULLING - Snijd de geschilde appel in blokjes en besprenkel deze met citroensap - Doe de appel met de rozijnen in een glazen kom en schep er de custardpoeder, de basterdsuiker, de rum en de kaneel door - Zet de schaal afgedekt een paar minuten op de hoogste stand in de magnetron en laat even nagaren Alle bovenstaande handelingen zo uitvoeren en plannen dat je het vers op kunt dienen! 1. Leg het flensje op het dessertbord (warm!)
2. Schep 1/4 van de appeltaartvulling in het flensje en rol deze op
3. Twee bolletjes kaneelijs ernaast en een dot slagroom
4. Strooi over dit alles nog wat kaneelpoeder
FLENSJES MET APPELTAARTVULLING EN KANEELIJS is een recept van Smulweb.nl