Karnemelksaus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het spek in blokjes, bak deze op een laag vuur uit tot ze lichtbruin zijn.Meng bloem en een beetje karnemelk tot een glad papje en verdun dat met de overige karnemelk.Breng het mengsel al roerende aan de kook en laat het 1 minuut zacht koken.Roer van het vuur de spekjes en het spekvet door de karnemelksaus.

Karnemelksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gelderse karnemelkschotel met spekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sla Met Warme Karnemelksaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sla Met Karnemelksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gelderse karnemelkschotel met spekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sla Met Warme Karnemelksaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sla Met Karnemelksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept