Timbaal Van Kuikenborst In Gelei

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Van de wildpate de bona en madeira maken wij een mousse[staafmixer]en met een spuitzak vullen wij de kopjes[alleen het hart].De rest opvullen met de gelei.Dit alles afgedekt bewaren in ijskast[12 uur]De bosbessenjam aanlengen met suikerwater,en de sinaasappel ontdoen van schil en de partjes eruit snijden.Van de witlof 8 blaadjes halen en de overgebleven carambole in dunne plakken snijden.Het bord opmaken met timbaal van kuikenborst,blaadjes witlof partjes sinaas plakjes carambola en verse bosbessen Eet smakelijk. Wim.

Timbaal Van Kuikenborst In Gelei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept

Timbaal van aubergine uit Sicilia
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Napolitaans pasta-timbaal
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Timbaal van aardappelen en paddestoelen
70 min Voorgerecht
Bekijk recept
Timbalo di pasta
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept