Caldo Verdesoep

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de soep aan de kook.zet een deksel op de pan en laat alles 20-25 minuten zachtjes koken. totdat alles moesachtig en zacht is. Giet door een vergiet of een zeef. bewaar het vocht en de vaste delen. maar gooi de peper weg. Doe de achtergehouden peterselie en koriander in een foodprocessor of blender. voeg ongeveer een derde van het vocht en de vaste delen toe en draai dit tot puree. Doe de puree samen met het overgebleven vocht en de groente.terug in de pan en breng weer aan de kook. Proef en breng op smaak. Snijd intussen. als u bacon gebruikt. deze in luciferstokjes of als u pancetta gebruikt in blokjes. Doe de reepjes of blokjes in een kleine pan en bak ze in hun eigen vet tot ze knapperig zijn. Schenk de inhoud van de pan in de soep. Verhit het karwijzaad in een andere pan tot het geurt.

Caldo Verdesoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Caldo verde (boerenkoolsoep op z'n Portugees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caldo Verde
30-60 min -
Bekijk recept
Caldo A La Reina
30-60 min -
Bekijk recept
Arroz Caldo
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept