Varkensoesters Met Goudse Kaassaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter in de pan en bak hierin de oesters op een hoog vuur in ca 5 minuten rondom bruin. Zet het vuur laag en bak de oesters nog 8 minuten. Neem het vlees uit de pan en houd het even warm. Giet het vet uit de pan, zet de pan weer op het vuur en voeg de wijn toe. Roer er na 2 minuten pruttelen de MonChou en de mosterd door. Kook de saus 1 minuut, zet het vuur af en roer de goudse kaas en wat zout en peper erdoor. Leg de varkensoester op een bord en schep de saus erover

Varkensoesters Met Goudse Kaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensoesters met appelen, perziken en gedroogde abrikozen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Varkensoester Met Basilicumboter
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester à la Picasso
0 min
Bekijk recept