Lavendelijs.

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zo maakt u het ijs. Kies met heel veel zorg de honing uit. Neem bijvoorkeur lavendelhoning. In de sorbetiere maakt u bijna professioneel roomijs, maar het diepvriesvak van uw koelkast kunt u ook gerust gebruiken! 1. Neem een pannetje. Verwarm de honing zachtjes tot dat een glad papje ontstaat.

2. Wrijf de lavendelbloempjes fijn en voeg ze bij de honing.

3. Roer de creme fraiche door de honing en de lavendel. Giet het mengsel in de ijsmachine. Serveren met amandelkrullen of boidoirs. Heeft u geen ijsmachine? Geen probleem. Klop de creme fraiche- mengsel tot het stijf is en zet het in het diepvriesvak. Vergeet niet om elk half uur te roeren om kristalvorming te voorkomen.

Lavendelijs. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warm Vijgentaartje Met Lavendelijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Lavendelijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Lavendelijs 2
0 min
Bekijk recept
Lavendelijs
0 min
Bekijk recept

Warm Vijgentaartje Met Lavendelijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Lavendelijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Lavendelijs 2
0 min
Bekijk recept
Lavendelijs
0 min
Bekijk recept