Blanc Manger

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine in ruim koud water. Breng de melk met het zout en het vanillestokje langzaam aan de kook. Zet ze naast het vuur. Haal het stokje eruit, was en droog het af. Roer de suiker door de melk, doe met de geweekte gelatine hetzelfde. Blijf roeren tot de gelatine opgelost is. Laat de melk afkoelen tot lauwwarm, roer de room erdoor, doe de massa in een puddingvorm die gewoon met koud is water omgespoeld. Om de pudding te keren; een metalen vorm 1 tel en een stenen vorm 5 tellen in heet water houden. Bij blanc manger werd geen saus gepresenterd.

Blanc Manger is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Braziliaanse blanc−manger
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc-manger
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc-manger met speculaas
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Blanc Manger
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept