Amandelijs

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maal de amandelen in een mixer fijn en stamp ze dan samen met de helft van de suiker zeer fijn. Voeg de dooiers een voor een toe en langzamerhand de rest van de suiker. Werk lang met een houten stamper totdat een homogene gladde massa is verkregen. Klop de slagroom stijf en meng deze voorzichtig onder de compositie. Vries het ijs in een sorbetiere in.

Amandelijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Rode-vruchtensalade met amandelijs
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes Met Amandelijs En Wijnsiroop
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Verse Vijgen Met Geitenkaas Uit De Oven Met Amandelijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Rode-vruchtensalade met amandelijs
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes Met Amandelijs En Wijnsiroop
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Verse Vijgen Met Geitenkaas Uit De Oven Met Amandelijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept