Honingkoek Uit Luzern

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-in de hete oven in het midden bakken op 220?C en dit gedurende 50 min -de honing met de cognac verwarmen en als de cake klaar is deze op een rooster laten afkoelen -de warme bovenkant insmeren met het honing/cognac mengsel -de helemaal afgekoelde cake afdekken en op een koele donkere plaats 3 dagen laten rusten!!! -dan pas aansnijden !!!

Honingkoek Uit Luzern is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Honingkoek crumble met rood fruit
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Russische Honingkoek
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Honingkoek
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept