Sfenj (beignets)

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed van bloem, zout, gist en water een soepel en elastisch deeg bedek het me een schone doek en laat het 8 uur rijzen op een koele, tochtvrije plek wrijf de handen in met olie en maak van het deeg ballen zo groot als een appel maak in het midden van de ballen een gat zo groot als een euro verhit de olie in een pan en bak de ballen een voor een aan weerszijden goudgeel laat ze uitlekken en bestrijk ze met honing en roomboter serveer direct

Sfenj (beignets) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ananasbeignets
30 min Gebak
Bekijk recept
Broccolibeignets met zoete chilisaus
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelbeignets
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige appelbeignets met geitenkaas
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Sfenj (Marokkaanse Donuts)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
SFENJ
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sfenj (Donuts)
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept