Bolo Di Glas, Gekleurde Gelatinepudding

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de blaadjes gelatine in ruim koud water tot ze zacht zijn. Meng 250 ml. heet water in de rode gelatine. Los hierin 4 blaadjes goed uitgeknepen gelatine op. Voeg 250 ml. koud water toe en goed mengen. Giet de gelatine in een plastic vorm en laat het voor een paar uurtjes in de koelkast opstijven of voor 1 nacht. Maak de groene gelatine op dezelfde manier. De volgende dag: Een puddingvorm met olie insmeren. De gelatine in kleine blokjes snijden en in de vorm doen. Zet de vorm in de koelkast. Witte gelatine: Week de blaadjes gelatine in ruim koud water tot ze zacht zijn. Giet de melk in een pan en laat het op een laag vuurtje een warm worden. Los hierin de goed uitgeknepen gelatine op. Gecondenseerde volle melk met suiker, amandel en vanille aroma toevoegen en met een garde goed roeren. Zure room toevoegen en goed kloppen. Dit mengsel mag niet heet zijn, anders gaat de gekleurde gelatine smelten. Dus laat het goed afkoelen Giet dit mengsel over de gekleurde gelatine in de puddingvorm. En laat het voor een paar uurtjes of voor 1 nacht in de koelkast opstijven. Maak de rand van de pudding voorzichtig los van de vorm en stort hem op een platte schaal. Garneer de pudding met vruchten en eventueel enkele toefjes slagroom. ?24 personen

Bolo Di Glas, Gekleurde Gelatinepudding is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kleurige Amazonepudding.
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Tropical Trio
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Oranjepudding
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kerstjello
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Bolo de bolacha
155 min Nagerecht
Bekijk recept
Bolo de cenoura com coco ( worteltaart met kokos)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Di Cashupete
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bolo Pretu
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept