Nieuwjaarrecept Winters Stoofvlees

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter of reuzel in de braadpan, bestrooi de blokjes vlees met peper, zout, hacheekruiden en gezeefde bloem. Bak het vlees rondom bruin en voeg de uiringen toe. Bak een paar minuutjes mee, voeg dan de wortelschijfjes en de knoflook toe en bak ook nog even mee. Doe de laurier, kruidnagels, jeneverbessen, tijm, rozemarijn, bouillon en azijn in de pan en breng tegen de kook aan. Laat minimaal 2 uur zachtjes pruttelen tot het vlees supergaar is en breng op smaak met eerder gebruikte kruiden/specerijen. Wel regelmatig blijven roeren, bloem zet aan!!!

Nieuwjaarrecept Winters Stoofvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nieuwjaarrecept Aardappel-peer-kaastaartjes
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Spuma Lamponi (frambozen-spoom)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Champagne Sorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Chinees Zoet Nagerecht
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept