Caramelsaus

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

5 grote eetlepels suiker en 1 eetlepel water op hoog vuur alroerend doorkoken totdag het mengsel lichtbruin is. Dan koksroom toevoegen (ca 5 eetlepels) toevoegen en blijven roeren totdat het mengsel stroperig is. Voeg room toe als het niet stroperig genoeg is of als de karamel hard wordt na afkoelen.

Caramelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolademousse met ijs en sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Notenparfait met caramelsaus
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pannacotta Met Caramelsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caramelsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Chocolademousse met ijs en sinaasappel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Notenparfait met caramelsaus
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Pannacotta Met Caramelsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Caramelsaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept