Aspergesalade En Pesto-Aardappelen Uit Piemonte

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de aardappelen in water met zout in circa 20 minuten gaar.
- Kook de asperges in ruim kokend water met zout in circa 15 minuten gaar.
- Bak de bacon in een droge koekepan krokant en verkruimel de plakjes.
- Snijd de asperges in vieren en meng ze met de ham, pastrami en bacon.
- Bewaar 1/3 deel van het aspergemengsel voor Milanese asperge-risotto met Parmezaanse kaas.
- Roer een dressing van de olie, azijn, mosterd, tomaat, zout en peper.
- Verdeel de sla over 2 bordjes, verdeel er het aspergemengsel over, besprenkel met de dressing en bestrooi met pijnboompitten.
- Roer de roomkaas met de pesto los en breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de aardappelen kruislings in, verdeel er het roomkaasmengsel over en leg ze naast de salade.

Aspergesalade En Pesto-Aardappelen Uit Piemonte is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groene saus uit Piemonte
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roompudding uit Piemonte
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Fonduta Del Piemonte
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Panettone De Piemonte
30-60 min -
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept