Aspergesalade En Pesto-Aardappelen Uit Piemonte
0 sterren op basis van 0 stem(men)
- Kook de asperges in ruim kokend water met zout in circa 15 minuten gaar.
- Bak de bacon in een droge koekepan krokant en verkruimel de plakjes.
- Snijd de asperges in vieren en meng ze met de ham, pastrami en bacon.
- Bewaar 1/3 deel van het aspergemengsel voor Milanese asperge-risotto met Parmezaanse kaas.
- Roer een dressing van de olie, azijn, mosterd, tomaat, zout en peper.
- Verdeel de sla over 2 bordjes, verdeel er het aspergemengsel over, besprenkel met de dressing en bestrooi met pijnboompitten.
- Roer de roomkaas met de pesto los en breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de aardappelen kruislings in, verdeel er het roomkaasmengsel over en leg ze naast de salade. "},"recipeYield":"2 "}