Zet een pan met water op. Als het water kookt, het water zouten en de lasagnavellen (niet alle vellen tegelijk koken, 1 pak in ongeveer 2 a 3 gedeeltes koken) toevoegen, ook wat olie aan het water toevoegen om het kleven van de lasagnavellen te voorkomen. Kook de lasagnavellen ?al dente? (beetgaar) in ongeveer 10 minuten. Ondertussen de oven voorverwarmen op 180 gr. C. Voor de bechamelsaus de melk koken, doe de roomboter erbij. Maak in een kopje een papje van een eetlepel bloem en een beetje melk. Als de melk opkomt al roerende het papje erbij gieten. Haal de pan van het vuur en voeg de bechamelsaus aan de tomaten-gehaktsaus toe. Roer het geheel goed door elkaar. In de ovenschaal eerst een klein laagje saus doen, dan een laag lasagnavellen, laag jonge kaas, laag saus, laag pasta, laag Parmezaanse kaas, laag saus enz.. Zo de schaal verder opvullen. De laatste laag is de tomaat-gehaktsaus. Alles royaal bedekken met de geraspte Parmezaanse kaas. Doe hier en daar wat klontje roomboter en wat zout op de lasagna. Schuif de schaal in de oven en bak de lasagna in /- 50 minuten.