Andijvierolletjes

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd aan de onderzijde van de struiken zoveel af dat de bladeren los komen te liggen. Verwijder lelijke bladeren en snijd de resterende in drieen. Was ze grondig en kook ze vervolgens met het aanhangende water half gaar. Voeg zout toe, maar minder dan gebruikelijk. Stort de andijvie in een vergiet, laat ze goed uitlekken en vorm er kleine pakjes van, die u elk in een paar plakjes bacon verpakt en met een prikker vast zet. Snijd de resterende bacon julienne en spreid die uit in een beboterde ovenschaal. Strooi er de ui in snippers over. leg het deksel op de schaal en smoor het gerecht gaar. Serveer er aardappelkroketten bij.

Andijvierolletjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde andijvierolletjes met shii-takes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Andijvierolletjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvierolletjes met gehakt
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvierolletjes Met Citroensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoomde andijvierolletjes met shii-takes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Andijvierolletjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvierolletjes met gehakt
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvierolletjes Met Citroensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept